Tesla Drops Verzoek om beperkende bestelling tegen vermeend gevaarlijke korte verkoper - Tech Cable

â € œteslaâ € çš „å› ¾ç ‰ ‡ æ œç´ ¢ ç »“ æžœ

Tesla heeft zijn verzoek om een gerechtelijk bevel tot huisverbod tegen Randeep Hothi ingetrokken, documenten die zijn voorgelegd aan de rechtbank waar de klacht werd ingediend, onthulden vrijdag. Hothi, een persoon die zeer vocaal is op sociale media over zijn korte positie in Tesla, was tot het uiterste gegaan en mogelijk gevaarlijke lengtes in zijn felle pogingen om materiaal te verzamelen om zijn vocale kritiek te ondersteunen, volgens het bedrijf.

Het hoger gerechtshof van de provincie Alameda heeft Tesla in april een voorlopig bevel in deze zaak gegeven, nadat Tesla een klacht had ingediend met ondersteunende documenten die haar bewering staven dat Hothi een bewaker had verwond tijdens een incident in februari, en dat hij bijna een ongeval veroorzaakte door gevaarlijk te rijden in een achtervolging van een Tesla Model 3 die op 16 april een test uitvoerde.

Na het toekennen van het tijdelijke bevel op basis van Tesla's beschrijving van evenementen, ondersteunend materiaal en schriftelijke verklaringen van werknemers, vroeg de rechtbank Tesla om naar aanleiding van een hoorzitting zowel audio- als video-opnames te produceren met betrekking tot deze twee incidenten. Door zijn klacht vrijdag in te trekken, heeft Tesla in de bij de rechtbank ingediende documenten meegedeeld dat zij deze eis onnodig achtte in het licht van reeds verstrekte materialen en een onterechte oplegging van de privacy van hun werknemers, aangezien de opgenomen gesprekken over het incident 'zijn werknemers' bevatten privé- en persoonlijke gesprekken ', evenals materiaal met betrekking tot de zaak.

Tesla beweert in haar brief aan de rechtbank dat het nog steeds gelooft "een beperkend bevel tegen de heer Hothi noodzakelijk en passend is om zijn werknemers op hun werkplek te beschermen", zegt het dat het geconfronteerd met de keuze tussen deze bescherming en het blootleggen van de privégesprekken van hun werknemers. om het publiek beter te onderzoeken, zal het in plaats daarvan ervoor kiezen om de bescherming van hun veiligheid na te streven "met andere middelen."

Toen er contact werd opgenomen over de intrekking, vertelde een woordvoerder van Tesla TechCrunch dat het bedrijf er nu van overtuigd is dat Hothi in dit stadium goed moet weten dat hij niet


[van]