Spion-foto's laten zien dat IPhone 11 eindelijk Blikseminterface gaf aan USB-C - digitale kabel

- Jun 10, 2019-

DOOR cnBetaApple's nieuw uitgebrachte MacBook Pro-serie notebooks bevatten alleen USB-C-poorten in bijna de hele lijn. De high-end iPad Pro-modellen ondersteunen alleen USB-C, maar de iPhone is altijd gebleven op de unieke Lightning-interface. Dit lijkt de USB-C-interface exclusief te maken voor Apples Pro-apparaten. Maar een spy shot dat onlangs gelekt is laat zien dat de iOS 13 systeemherstelmodus duidelijk een UBC-C plug laat zien, die compleet verschilt van de vorige versie van de Lightning-plug.


Dit betekent dat Apple waarschijnlijk de Lightning-interface zal opgeven en met iOS13 overschakelt naar de USB-C van de iPhone 11, waardoor het dilemma komt dat gebruikers een snel laadhoofd moeten hebben, maar extra kabels moeten kopen om snel op te laden.


Natuurlijk is iOS 13 slechts een bètaversie. Dit pictogram verwijst mogelijk ook naar de iPad Pro. Het is nog niet helemaal zeker dat de iPhone een USB-C-verbinding gebruikt.

e4d14318237c3f5


Het volgende is een afbeelding van de oude interface voor systeemherstel:


b7aeeb3ac31f79b

Een paar:PCIe 4.0 is nutteloos? 'S werelds tweede grootste flash-geheugenfabriek ondersteunt PCIe 4.0 - Tech-kabel Volgende:Flash-geheugen wil prijzen verhogen? Niet zo gemakkelijk Q3 zal 10% uitvallen - Tech Lan-kabel