PCIe 4.0 is nutteloos? 'S werelds tweede grootste flash-geheugenfabriek ondersteunt PCIe 4.0 - Tech-kabel

- Jun 19, 2019-

PCIe 4.0-harde schijf is ook de beste doorbraak voor AMD om de PCIe 4.0-technologie te gebruiken. Op dit moment zijn er twee bedrijven in Group en Huirong die PCIe 4.0 hebben gelanceerd. De PS5016-E16 van de groep heeft de meest complete technologie en de hoogste prestaties. Dual-core CoXProcessor-processor met 8 kanalen en 32 flash-chips, interface datasnelheid van 800MT / s, continue lees- en schrijfprestaties van maximaal 5 GB / s, 4,4 GB / s, tot 43% vergeleken met PCIe 3.0 x4, 33% .

Het eerste PCIe 4.0 x4 hoofdbesturingsmodel van Huirong is SM2267G met ondersteuning voor de NVMe 1.3-specificatie, met ondersteuning voor SLC-cache, DRAM-cache, LDPC-foutcorrectie, E2E-bescherming en RAID-engine, maar de continue lees- en schrijfsnelheden zijn respectievelijk 4000 MB / s en 3000 MB / s. Willekeurig lezen en schrijven is 400K, 400K IOPS, de prestaties zijn slechter dan die van de E16-hoofdbesturing van de groep, en de daaropvolgende optimalisatie, en de time-to-market is later dan de E16-master, om te wachten tot het volgende kwartaal Q2.


Van de Taipei Computer Show tot heden zijn er ten minste zeven SSD-harde schijven voor PCIe 4.0. De GALAXY, Gigabyte, Corsair, Bodi, Essencore / Klevv, PNY en andere leveranciers hebben hun eigen PCIe 4.0-harde schijven vrijgegeven of gedemonstreerd. Q3 wordt officieel vermeld in het kwartaal.


PCIe 4.0-harde schijven zijn nog steeds nieuw en meer leveranciers moeten worden gepromoot, met name stroomopwaartse NAND-flash-leveranciers. Het Amerikaanse bedrijf TMA van Toshiba demonstreerde onlangs het prototype en de samples van de PCIe 4.0-harde schijf op het compliance-seminar van PCIe SIG. De PCIe 4.0 NVMe-harde schijf is geslaagd voor de PCI-SIG FYI Gen 4 van de PCI-SIG-organisatie. Compatibele test.


Toshiba heeft de specifieke prestaties en capaciteit, specificaties en andere parameters van hun PCIe 4.0 NVMe-harde schijf niet genoemd, maar Toshiba heeft al verklaard nauw samen te werken met PCI-SIG en andere leden om de release van PCIe 4.0 SSD-harde schijven zoals gepland te promoten.


Een paar:PNY releases 2TB XLR NVMe SSD: PCIe 4.0 X4 Interface 4800MB / s - Lan-kabel Volgende:Spion-foto's laten zien dat IPhone 11 eindelijk Blikseminterface gaf aan USB-C - digitale kabel