Nintendo: Streaming wordt 'geëvalueerd' - Cat5e-kabel

- Jun 14, 2019-

door Brian Heater


Game-streaming doemde op als het grootste verhaal van E3. Tussen Google's Stadia-nieuws eind vorige week, Microsoft's Game Pass-toevoegingen, een Ubisoft-aankondiging en zelfs de aanwezigheid van Netflix, is het schrijven duidelijk aan de wand.

Nintendo was natuurlijk grotendeels afwezig in dat gesprek. Geen echte verrassing, echt waar. Het gamebedrijf is altijd op het ritme van zijn eigen drum gemarcheerd en heeft grote trends in de sector verdraaid ten gunste van zijn eigen unieke visie. De aanpak is soms ten nadele gegaan (zoals het geval is met het lange-hiel-slepen op mobiel), maar heeft grotendeels geleid tot een aantal van de meest geliefde platforms, titels en IP van de industrie.


switch-mariokart-2player

Gezien de rijke en legendarische gamegeschiedenis van het bedrijf, is een Netflix-stijl benadering van inhoud heel logisch voor een bedrijf als Nintendo. En zeker, het idee van het betalen van $ 10 per maand voor toegang tot 30 jaar Mario, Zelda en dergelijke, lijkt niet veel uit te zitten. Hoewel voor Nintendo een groot deel van de berekening ongetwijfeld neerkomt op het feit of gamers bereid zijn om door te gaan met het betalen voor downloads.

In een interview met TechCrunch deze week op de beursvloer, zei Charlie Scibetta, manager van Nintendo of America, dat het concept een concept is dat het bedrijf overweegt. "Streaming is beslist een interessante technologie", vertelde hij TechCrunch. "Nintendo houdt het nauwlettend in de gaten en we evalueren het. We hebben op dit moment niets om aan te kondigen in termen van de adoptie van die technologie. Voor ons is het nog steeds fysiek en het zijn digitale downloads via onze eShop. "

Het sentiment herhaalt soortgelijke uitspraken van de nieuwe Nintendo of America-chef Doug Bowser, die The Hollywood Reporter vertelde: "We zijn altijd geïnteresseerd in hoe verschillende nieuwe technologieën verschillende manieren kunnen bieden om games te spelen."


Een paar:Oppo's MeshTalk laat u bellen en chatten zonder wifi of mobiele netwerken - technische kabel Volgende:Google verlaat tabletbedrijf, annuleert twee ontwikkelende producten - Tech Lan-kabel