Google verlaat tabletbedrijf, annuleert twee ontwikkelende producten - Tech Lan-kabel

- Jun 21, 2019-

De exacte aard van het apparaat dat wordt geannuleerd, is niet bekend, maar het is zeker dat Google in oktober 2011 geen vervolgproducten zal produceren voor de Slate.


Google meldde wel dat de twee geannuleerde producten kleiner waren dan de 12,3-inch Slate, die oorspronkelijk gepland was om op enig moment na 2019 te worden gelanceerd. Google legde uit dat de garantie ervoor heeft gezorgd dat de twee producten en het hele tabletproject geannuleerd.


Volgens rapporten werd het personeel van de geannuleerde hardware (ongeveer 20 mensen) woensdag op de hoogte gebracht en de meeste van hen worden naar verwachting overgedragen aan het Pixelbook-laptopteam.


In vergelijking met Apple's iPad en Microsoft Surface heeft Google geen geweldige vooruitgang geboekt op de tabletmarkt. Hoewel de in 2012 gelanceerde Nexus 7 een kleine golf van enthousiasme heeft ingezet, kan worden gezegd dat Apple Apple ertoe heeft aangezet om de iPad mini te lanceren, maar de tablet die Google later op de markt bracht, werd niet populair, deels vanwege het gebrek aan tablet-georiënteerde apparaten. Android- en Chrome OS-apps.


Een paar:Nintendo: Streaming wordt 'geëvalueerd' - Cat5e-kabel Volgende:PNY releases 2TB XLR NVMe SSD: PCIe 4.0 X4 Interface 4800MB / s - Lan-kabel