Cat5e TPE en PUR High Flex Outdoor Industriële Ethernet-kabels

- Feb 12, 2019-

KW-Link, een geprefereerde fabrikant van bedrade en draadloze connectiviteitsproducten, heeft twee nieuwe series Cat5e-kabels met buitentoewijzing en hoge snelheid gelanceerd voor gebruik in Industrial Ethernet-connectiviteitstoepassingen.


Ontworpen voor industriële of outdoor-omgevingen waar typische Ethernet-kabels uitvallen, zijn de exclusieve, ultraflexibele Cat5e-patchkabels van KW-Link zo gemaakt dat ze bestand zijn tegen veeleisende omgevingen en toepassingen voor repetitieve bewegingen.

De seriekabels zijn voorzien van een Thermoplastische Elastomeer (TPE) kabelmantel die bestand is tegen industriële oliën, UV-schade en lasspatten met behoud van een CMX-vlamklasse. De kabels maken gebruik van een economische polyurethaan (PUR) kabelmantel die bestand is tegen UV-schade en water.

Onze nieuwe high-flex outdoor rated industriële Ethernet-kabels zijn de perfecte oplossing voor buitennetwerken waar extreme omstandigheden bestaan. Deze kabels bieden een uitstekende weerstand tegen uv-zonlicht, olie, chemicaliën en lasspatten die vaak worden aangetroffen in industriële omgevingen. In aanvulling op onze acht standaard-standaardlengtes, kunnen deze kabels worden besteld als aangepaste kabels met verschillende lengtes om te voldoen aan specifieke installatiebehoeften.

Een paar:CPR-certificering voor Cat5e & Cat6 LAN-netwerkkabel van KW-LINK voor de Europese markt Volgende:Wat is een USB-kabel?